Er zijn te weinig leerlingen om de school verder open te houden. Naar jaarlijkse gewoonte nodigde Anja van het eetcafé 'De Kunstemaecker' de leerkrachten en leerlingen uit voor een gratis drankje en geschenkje op het einde van het schooljaar. Dit was dan wellicht ook de laatste keer dat de leerkrachten samen met hun klasje werden gefotografeerd.

Voor schoolhoofden Linda Lermytte en Els Vanhee betekent de sluiting een definitief afscheid van hun schooltje in Steenkerke na een loopbaan meer dan 30 jaar in deze dorpsschool.

(JT)

Er zijn te weinig leerlingen om de school verder open te houden. Naar jaarlijkse gewoonte nodigde Anja van het eetcafé 'De Kunstemaecker' de leerkrachten en leerlingen uit voor een gratis drankje en geschenkje op het einde van het schooljaar. Dit was dan wellicht ook de laatste keer dat de leerkrachten samen met hun klasje werden gefotografeerd.Voor schoolhoofden Linda Lermytte en Els Vanhee betekent de sluiting een definitief afscheid van hun schooltje in Steenkerke na een loopbaan meer dan 30 jaar in deze dorpsschool.(JT)