Ondernemerscentrum Kortrijk zoekt traiteur met Post-It War

Redactie KW

Het Ondernemerscentrum in de Leiestraat zoekt een nieuwe traiteur. Daarvoor doen ze mee aan de hype ‘post-it war’. Met post-its op hun vitrine maken ze hun vacature op een kleurrijke manier kenbaar.

Het Kortrijkse Ondernemerscentrum in de Leiestraat is al een tijdje op zoek naar een geschikte traiteur voor de plaatselijk bistro ‘Het Trefpunt’. Niet iedereen kan zijn kandidatuur zo maar stellen. De uitbating kadert in de filosofie van het Ondernemerscentrum en het ruimere Actie voor Starters project. Starters kunnen de horecazaak aan interessante voorwaarden huren.

„We zijn op zoek naar een traiteur die voor een drietal jaar zijn intrek in het OCK wil nemen,” verduidelijkt Jean de Bethune, voorzitter van het Ondernemerscentrum. „Vaak is de drempel te hoog voor jonge ondernemers om direct op eigen benen te staan. Met dit project willen we die mensen een duwtje in de rug geven vooraleer ze hun eigen weg gaan.”

Wat een paar maanden geleden in Parijs begon als een tijdverdrijf tijdens kantoorpauzes evolueerde tot de zomerhype van 2011. Werknemers van bedrijven versieren met post-its op een creatieve manier hun vensters. Nu ook het Ondernemerscentrum dat 2.800 post-its gebruikte. Ook Brooklyn in de Korte Steenstraat doet mee met de post-it war.

Geïnteresseerde traiteurs kunnen zich melden op het nummer 056 280 900 of mailen naar info@ondernemerscentrumkortrijk.be

(MVM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier