Ondermaats zomerweer: toch geen verlaten plein op Kneistival in Knokke-Heist

Redactie KW

VIDEO UPDATE – Tot eind van de week is Knokke-Heist weer plaats van afspraak voor de muziekliefhebber. Het gratis festival Kneistival weet ook dit jaar weer heel wat grote namen te strikken: De Jeugd Van Tegenwoordig bijvoorbeeld en Daan. En het weer zit dan misschien niet echt mee, dat schrikt het publiek niet af. Gisteravond stonden de Kortrijkse Balthazar en Das Pop op het podium.

Volgens de organisatoren kan Kneistival rekenen op een trouw publiek. Bij slecht weer is de drankenverkoop dan misschien wel minder, maar een verlaten plein zoals van het weekend tijdens de Gentse feesten is hier niet denkbaar. Voor Balthazar is het optreden op Kneistival alvast een welgekomen afwisseling. De heren zijn al een tijdje bezig met de opnames van een tweede album dat begin volgend jaar verwacht wordt.

Kneistival loopt nog tot en met vrijdag op het Heldenplein in Heist. Treden nog op: Sherman, Gabriel Rios, Blaute en Melaerts, De Dolfijntjes XXL, The Sore Losers, Daan, Undefined, The Opposites en De Jeugd van Tegenwoordig.

Ondermaats zomerweer: toch geen verlaten plein op Kneistival in Knokke-Heist

Bekijk hier de reportage

(TN/BS)

Meer over dit onderwerp vanavond in het journaal van FOCUS-WTV, vanaf 18 uur. Meer ook in de Krant van West-Vlaanderen

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.