Nu al 10.000 bezoekers voor gloednieuw bezoekerscentrum Jules Destrooper in Lo

Redactie KW

Het gloednieuwe bezoekerscentrum van koekjesfabrikant Jules Destrooper uit Lo mocht dinsdag 20 september al zijn 10.000ste bezoeker verwelkomen. Het bezoekerscentrum opende de deuren op 15 juni en werd geopend door koning Albert II.

Sarah Van Acker uit Diksmuide zal het wellicht niet verwacht hebben, maar toen de 29-jarige zich samen met de leerlingen van het Veurnse Annuntiata-Instituut aanmeldde bij het onthaal van het bezoekerscentrum van Jules Destrooper, werd ze als 10.000ste bezoekster in de bloemetjes gezet. De koekjesfabrikant uit Lo opende op 15 juni de deuren van een gloednieuw bezoekerscentrum. Na iets meer dan drie maanden mocht het museum woensdag al zijn 10.000ste bezoeker begroetten.

In het bezoekerscentrum in Lo worden de bezoekers meegenomen naar het jaar 1886, het jaar waarin Jules Destrooper zijn gelijknamige Biscuiterie opende. Tijdens deze interactieve reis doorheen de geschiedenis van Jules Destrooper krijgt de bezoeker een idee van de manier waarop de Biscuiterie van plaatselijke bakkerij tot internationaal gesmaakte koekjesfabrikant uitgroeide.

Meer in Krant van West-Vlaanderen (editie Het Wekelijks Nieuws Kust).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier