Nieuwe groep CircleLogic meteen in finale TMF-wedstrijd Road2Fame

Redactie KW

De vijf jongemannen van de nieuwe groep CircleLogic zijn nog maar enkele maanden samen aan het repeteren en hadden nog niet één keer opgetreden, maar werden zopas wél al door een vakjury uit meer dan duizend deelnemende bands uitverkoren voor de finale met vijf groepen van het internetplatform Road2Fame van de muziekzender TMF.

CircleLogic speelt vrij zware, nogal experimentele muziek : een mix van rock, electronic en industrial. De groep bestaat uit Bart Vandeportaele uit Roeselare (gitaar en backing vocals), Sven Herssens uit Oostkamp (zang en gitaar), Marcus Deblaere uit Torhout (drums en backing vocals), Bert Nauwynck uit Torhout (bas) en Stijn Vandenbussche uit Lichtervelde (synthesizer en gitaar).

Road2Fame, het internetplatform van de muziekzender TMF, geeft jong aanstormend talent de kans om het te maken in de muziekbusiness. Met een internetpoll en een selectie door een jury worden daar 5 finalisten uitgekozen. In de ultieme strijd wordt de finalist die het meeste sms’jes krijgt, de laureaat. Die groep mag een professionele videoclip opnemen, die op TMF in rotatie gaat.

Vorige week dinsdag mocht CircleLogic samen met de vier andere finalisten optreden voor een live publiek in de TMF-studio’s in het Antwerpse Lint. „We werden er voor de leeuwen gegooid”, lacht Marcus. „Bart deed het in zijn broek van de zenuwen (gniffelt).” (JS)

Stemmen op CircleLogic kan door FAME 5 te sms’en naar het nummer 3373. Voor alle verdere informatie : www.tmf.be of www.myspace.com/circlelogicband.

Uitgebreide versie in Krant van West-Vlaanderen (editie De Weekbode Torhout) van 10 oktober 2008.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.