Niels Destadsbader ook op festivals met eigen nummers: “nooit echt plan om te zingen”

Redactie KW

Vorig weekend nog gaven Niels Destadsbader en zijn band hun allereerste concert samen in De Kreun in Kortijk. Het was de avant-premiere van de show waarmee ze een hele zomer lang toeren langs de verschillende festivalpodia. Een nieuwe carrièrewending dus voor de jonge acteur en zanger uit Deerlijk na het opdoeken van de tv-serie ‘FC De kampioenen’.

“Er is veel meer interactie met het publiek, en je voelt je sterker omdat je omringd bent met goeie muzikanten”, zegt Destadsbader daarover. “Het was overigens nooit mijn plan om te gaan zingen, ik wist ook niet of ik kon zingen. Maar tijdens Steracteur, Sterartiest kreeg ik zangles van Wilfried Van Beveren, die nog altijd mijn zangleraar is. En hoe meer je het doet, hoe leuker je het vindt.”

Niels Destadsbader raakte bekend als Suske in de musical Suske en Wiske, presenteert ondertussen voor Ketnet en speelde twee seizoenen mee in FC De Kampioenen.

Niels Destadsbader ook op festivals met eigen nummers:

Bekijk hier het interview van Niels in Alles Goed Zomer, elke middag op Focus-WTV. Hij loopt er ook oude bekende Stan Van Samang tegen het lijf.

(JV/TN)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier