Nationale Actiedag: “West-Vlamingen geleid door gezond verstand” (VoKa)

Redactie KW

Volgens VoKa West-Vlaanderen hebben de meeste werknemers in de kustprovincie zich laten leiden door hun gezond verstand en zijn ze daardoor niet ingegaan op de stakingsoproep van de vakbonden. “We stellen vast dat er vandaag in de West-Vlaamse bedrijven hard wordt gewerkt”, zegt Carl Vanhoutte van Voka West-Vlaanderen. “De mensen beseffen dat de West-Vlaamse economie geconfronteerd wordt met een nieuwe reconversie en ze stellen zich daar tegenover verantwoordelijk op.”

Volgens VoKa West-Vlaanderen is het laten lukken van de nieuwe reconversie waarin de economie verzeild raakt, van groot belang voor iedereen.

“Werkgevers en werknemers dragen daarbij een gedeelde verantwoordelijkheid.”, zegt Vanhoutte. “Wij prijzen ons gelukkig dat de West-Vlaamse werknemers beseffen dat in de huidige omstandigheden het behoud van jobs primeert boven staken. Eens te meer is duidelijk dat jobbehoud in deze moeilijke tijden de enige zekerheid is voor behoud van koopkracht. En dit kunnen werkgevers en werknemers alleen bereiken door samen te werken. (Bron: Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.