West-Vlaamse dames in de prijzen tijdens Miss België

Emily Vanhoutte werd Miss Social Media. (Foto Facebook)
Redactie KW

De 21-jarige Lenty Frans uit het Antwerpse Sint-Lenaarts is de nieuwe Miss België 2016. Ook twee West-Vlaamse dames vielen in de prijzen. De Oostendse Emily Vanhoute (21) mag zich Miss Social Media noemen. Sarah Devos (21) uit Zedelgem kreeg de titel Miss Model. De verkiezing vond plaats in De Panne.

Lenty Frans was de beste van 30 finalistes en mag zich een jaar lang de mooiste vrouw van België noemen. De 21-jarige studeert geneeskunde en houdt van dans. Dat ze ook populair was onder haar medekandidates bewijst haar bijkomende titel als Miss Sympathy. Eerste eredame werd de 18-jarige Stephanie Geldhof uit Erpe-Mere. De 20-jarige Bo Praet uit Laarne mocht als tweede eredame mee het podium op.

Daarnaast zijn er nog zes awards uitgereikt onder de 30 finalistes. De 20-jarige Bo Praet uit Laarne werd Beach Babe. Miss Sport is dit jaar de 18-jarige Stephanie Geldhof uit Erpe-Mere. De Oostendse Emily Vanhoutte, 21 jaar, mag zich Miss Social Media noemen. Miss Talent is de 21-jarige Camille Vanhiesbecq uit Péronnes-les-Binches. De 24-jarige Stefanie Beerens-De Loor uit Zottegem, het grootste meisje met haar 1,80 meter, zette zich het best in voor een goed doel, namelijk Villa Rozerood, en is Miss Charity. Het meisje dat het best op catwalk presteert was Sarah Devos uit Zedelgem. De 21-jarige kreeg de titel Miss Model.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier