Michèle Roelens is nieuwe Miss West-Vlaanderen, top-3 kleurt volledig Roeselaars

Redactie KW

Michèle Roelens uit Rumbeke is de nieuwe Miss West-Vlaanderen. De 21-jarige haalde het voor Leylah Alliët uit Beveren en Charlotte Vanbiervliet uit Roeselare zelf. Daarmee is de top-3 volledig ingevuld door meisjes uit Roeselare.

Zaterdagavond vond in het casino van Knokke-Heist de finale plaats van Miss West-Vlaanderen, de nationale preselectie van Miss België. Daarbij deden vooral de meisjes uit Roeselare het erg goed. Michèle Roelens (21) mag zich de nieuwe Miss West-Vlaanderen noemen. Drie jaar geleden stelde ze zich al eens kandidaat, maar toen durfde ze uiteindelijk de stap niet te zetten. Dit jaar waagde ze het er dan toch eens op. “Ik heb de afgelopen jaren veel aan maturiteit gewonnen en dat heeft duidelijk opgebracht”, vertelt Michèle.

Michèle heeft al heel wat ervaring. Ze is actief als model voor heel wat merken merken. Ook achter de lens voelt ze zich in haar nopjes. De fotografie is namelijk een grote passie van haar. “In fotografie kun je een eigen scenario en droombeeld op je eigen manier weergeven, het is een unieke manier om mensen te raken”, zegt ze nog. Ook mode interesseert haar enorm. “Het is dan ook mijn droom om ooit aan modefotografie te doen en voor een magazine zoals Vogue te werken.”

Leylah Alliët uit Beveren is de eerste eredame, eerder was ze ook al eerste eredame bij Miss Coast Belgium. Charlotte Vanbiervliet is afkomstig van Spiere-Helkijn, maar woont en werkt ondertussen al een hele tijd in Roeselare.

(TD)

Lees ook meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode Roeselare.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier