Miss Coast Belgium kleurt West-Vlaams

Redactie KW

Met dertien op twintig finalistes is onze provincie het best vertegenwoordigd in de verkiezing van Miss Coast Belgium 2011. Dat bleek op de persvoorstelling op vrijdag 15 april in zaal Ysara in Nieuwpoort. De kans bestaat dus dat de Brugse Babette De Buyser haar kroontje in september mag doorgeven aan een provinciegenote.

In zaal Ysara in Nieuwpoort werden de twintig finalistes voor Miss Coast Belgium voorgesteld. Enkel Joke Lemmens uit Oosterzele moest zich verontschuldigen. De kandidates brachten een dansje in bikini, stelden zichzelf voor en defileerden nadien nog eens in bikini en in stadskledij. Daarna werd de hoofdprijs, een Ford KA, onthuld.

West-Vlaams gekleurd

Met dertien van de twintig finalistes uit onze provincie kleurt Miss Coast Belgium 2011 West-Vlaams. De dames in kwestie zijn Nanthana Sornsati (Roeselare), Evangelitsa Moens (Zeebrugge), Bénédicte Asseloos (Oostende), Elize Daene (Ettelgem), Sikiri Callebaut (Middelkerke), Lisa Dupont (Gistel), Leylah Alliët (Roeselare), Kristina Pauwaert (Oostende), Charline Debacker (Wervik), Delphine Platteeuw (Roeselare), Kimberley Corbonné (Waarmaarde), Sanne Van De Casteele (Oostende) en Santiana Desintebin (Langemark.)

Andere finalistes

Daarnaast zijn er uiteraard ook nog enkele finalistes uit andere provincies. Het meest bekende gezicht is Nathalie Peeters uit Pellenberg. Zij was ooit te zien in het VT4-programma Temptation Island. Ook nog bij de finalistes: Lindsay Coppens (Affligem), Marie Pochet (Overijse), Esmee Alvarez (Lier), Katja Boons (Sint-Niklaas), Joke Lemmens (Oosterzele) en Eveline Van Laere (Sint-Gillis-Waas).

De finale van Miss Coast Belgium vindt plaats op 10 september in het Casino Cursaal in Oostende. Daarvoor staan nog een reis naar Turkije en een heuse zomertour op het programma.

(TV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.