“Miss Belgian Beauty-verkiezing bestaat nog” (Ignace Crombé)

Redactie KW

Het bericht van radiozender Q-music als zou de verkiezing van Miss Belgian Beauty dit jaar voor het eerst in achttien jaar niet plaatsvinden, klopt niet. Dat schrijft organisator Ignace Crombé donderdag in een persbericht.

Of dat dan betekent dat de verkiezing wél wordt georganiseerd, zegt hij evenwel niet. “Tot op vandaag is er hieromtrent niets concreets.”

“Het bericht dat Q-music de ether instuurde, dat de verkiezing Miss Belgian Beauty dit jaar niet meer zal doorgaan en dat (huidig Miss Belgian Beauty, nvdr) Yoni Mous haar titel een jaar langer mag behouden, klopt helemaal niet”, schrijft Crombé, die “bepaalde media” hekelt omdat ze het bericht van de radiozender hebben overgenomen.

Volgens Crombé bestaat Miss Belgian Beauty nog steeds en komt het alleen hem toe te zeggen wat het concept is van de volgende editie. Ook als de verkiezing niet meer zou worden georganiseerd, zal hij dat zelf bekendmaken.

Q-music meldde donderdag dat Crombé had bevestigd dat er dit jaar geen verkiezing komt. Normaal zijn er preselecties in maart, is er een kusttournee begin augustus en vindt de verkiezing plaats in oktober. Maar van de preselecties en de tournee is dit jaar nog geen sprake geweest.

Crombé kwam vorig jaar in opspraak door een “te nauwe band” met verschillende Miss Belgian Beauty-finalistes. Hij was de laatste keer in het nieuws toen zijn vriendin en zakenpartner Patricia Govaerts bekendmaakte dat ze als zangeres aan de slag gaat. Onder de naam Trisha zal ze Nederlandstalige muziek maken. (Bron: Belga)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.