Schepen Bossuyt steekt handen uit de mouwen bij groendienst

Danny Bossuyt met bosmaaier met Davy Vanhoutte verantwoordelijke voor het maaien van het gazon op de voetbalvelden van Ter Borcht. (foto Luc)
Redactie KW

Schepen Danny Bossuyt is samen met Rik Priem het langst zetelende gemeenteraadslid in Meulebeke. Reeds 26 jaar is hij politiek geëngageerd waarvan 20 jaar als schepen. Een van zijn schepenbevoegdheden was al die tijd schepen van Milieu.

Danny: “Ik heb me al die jaren al ingezet om van Meulebeke een groene gemeente te maken. Ik wil de recreant een plaats geven, onder meer in het domein Ter Borcht. Om dat alles te realiseren beschikken we over een groendienst die bestaat uit zeven personeelsleden met Tim Bogemans als diensthoofd. We zetten nu vooral in op de biodiversiteit en op de bebloeming. We vergeten zeker niet de speelzones in de wijken.”

Voeling houden

“Om de werklieden van de groendienst het hart onder de riem te steken, heb ik maandag laatstleden en donderdagvoormiddag de ploeg vervoegd. Op die manier wil ik echt voeling houden met de werkzaamheden binnen de groendienst en uit ik mijn respect voor onze personeelsleden”, besluit schepen Bossuyt. (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.