De Zonnegloed zoekt vrijwilligers

© (Foto LBR)
© (Foto LBR)
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Dierenopvangcentrum De Zonnegloed in Vleteren is op zoek naar vrijwilligers om groenten en fruit op te halen en dat op regelmatige basis.

“Hoe meer vrijwilligers er zich aanbieden voor bepaalde regio’s, hoe meer we de ritjes kunnen verdelen in periodes. We zoeken mensen die regelmatig of af en toe gratis tussen De Zonnegloed en enkele locaties groenten en fruit kunnen vervoeren voor onze dieren”, zegt verantwoordelijke Karel Ackaert.

“In de regio Ieper is dat voor de zaterdagmarkt. Dat is wekelijks op zaterdag rond 13 uur. In de regio Kortemark is dat voor het wekelijks ophalen van wortels bij een bedrijf. Dat is op maandag of donderdag. Voor de regio Gits is dat een wekelijkse ophaling van groenten in plooibakken. Kandidaten kunnen zich best melden via administratie@dezonnegloed.be om concreter af te spreken. We zoeken ook nog steeds frequent naar overschotten aardappelen, tomaten, komkommers, andijvie, sla en witlof voor onze dieren.”

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten