Bedrijven schenken bijenhotel aan Langemark

We zien vlnr. Staand: Peter Vantomme, Andy Verkeyn, Dominique Cool, Geert Devloo, Joke Vanlerberghe. Zittend: Laurent Hoornaert, Jean-Marie Callewaert, Adina Desodt, en Dylan Decaluwé. © PC
Redactie KW

De bedrijven TWS Projects en JCSnation schenken een bijenhotel aan de gemeente. Het hotel komt in het vijverpark in Langemark te staan.

TWS Projects realiseert maatschappelijk verantwoorde projecten. Eén van die projecten is de minibus voor zorgcampus Langemark-Poelkapelle die sinds november ’21 door de straten van Langemark-Poelkapelle rijdt. TWS Projects maakte 40 lokale bedrijven en handelaars warm om de minibus mee te financieren.

Om de handelaars te bedanken voor hun engagement werd een bijenhotel verloot. Joke Vanlerberghe van JCSnation kwam als winnaar uit de bus en besloot prompt om het hotel aan de gemeente te schenken.

Vijverpark

Het bijenhotel komt in het vijverpark in Langemark te staan op de plaats waar nu nog een insectentoren staat, een schenking van Natuurpunt en Go! BS Ter Berken. Na 10 jaar dienst is deze dringend aan vervanging toe.

(PC)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.