Leden Tieltse automobielclub worden Mooimakers op Rally-dag

Secretaris Boudewijn Baertsoen, Chris Dhondt, Wendy Poppe en Danny Verfaillie met de prikker en vuilniszak in de hand.© WME
Secretaris Boudewijn Baertsoen, Chris Dhondt, Wendy Poppe en Danny Verfaillie met de prikker en vuilniszak in de hand.© WME
Redactie KW

Normaal vond op zaterdag 10 april in Tielt de 47ste editie van de TAC Rally plaats, een rally die meetelt voor het Belgisch kampioenschap, maar niet kon doorgaan door de geldende coronamaatregelen. Leden van de club waagden zich als Mooimaker en ruimden afval op.

10 april stond bij menig auto- en rallyliefhebber met stip aangeduid op de agenda. Corona of niet, het blijft een dag die het bestuur van de Tieltse automobielclub niet zomaar voorbij wou laten gaan: “Na de rally zorgen onze medewerkers steevast dat zowel de KP zelf maar ook de grachten en velden langs de proef afvalvrij zijn”, vertelt secretaris Boudewijn Baertsoen.

Ingegeven door die vele positieve reacties “dat alles na de rally meestal properder is dan voorheen” maakte dat we besloten om met enkele bestuurleden, KP- en veiligheidsverantwoordelijke en medewerkers uit de regio ons te verdelen in kleine groepjes van vier personen en zo de verschillende KP’s af te wandelen met prikker en vuilzak in de hand. De regen zorgt wel een beetje voor een domper, maar die aprilse grillen zijn we als rally organisatoren ondertussen wel gewoon. (WME)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten