https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Zomer nog even op vakantie, maar in West-Vlaanderen minder regen dan elders

Het zal nog vaak zwaarbewolkt zijn. © Getty Images
Bron: Belga

Dinsdag verwachten we vanaf het oosten veel regen en soms buiige neerslag die lokaal onweerachtig kan zijn. In West-Vlaanderen valt er minder neerslag dan elders.

Over het uiterste westen en aan de kust blijft het wellicht overwegend droog, maar het blijft ook daar meestal grijs, meldt het KMI. De maxima liggen tussen 17 en 20 graden. De wind waait zwak en later matig uit noord tot noordoost. Aan de kust is de wind soms vrij krachtig.

Dinsdagavond en -nacht zal het bij ons wellicht vaak droog blijven. Vooral over het oosten kunnen er enkele donderslagen voorkomen. De minima lopen uiteen van 14 tot 17 graden bij een matige noordwestenwind. Aan de kust is de wind vrij krachtig tot krachtig uit noord tot noordwest.

Geleidelijk droger

Woensdag blijft het zwaarbewolkt en wisselvallig met soms regen of buien. Aan zee blijft het overwegend droog en geleidelijk wordt het ook landinwaarts in het noordwesten droger. De maxima schommelen tussen 17 en 22 graden. Er staat een meestal matige of aan zee soms vrij krachtige wind uit noordwest tot noord.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.