Tegenslag blijft Ingelmunsternaar achtervolgen: eerst zwaar ongeval, nu blaast storm dak van lounge weg

© (Foto FODI)
© (Foto FODI)
Patrick Depypere
Patrick Depypere Showbizzmedewerker

De zware storm van donderdagvoormiddag zorgde ook in Ingelmunster voor schade. Stenen van een nieuwe gevel vielen naar beneden en ook heel wat afsluitingen gingen tegen de vlakte. Er was echter zware schade bij Christophe en Sarah Lammertin-Bruneel, want daar blies een rukwind het dak van hun lounge met sauna en jacuzzi volledig weg. Pas twee jaar geleden namen ze die in gebruik.

Christophe zat boven, dochter Flore was thuis om online te studeren. Het was de dochter die plots bemerkte dat door een rukwind een kant van het dak los kwam. Ze riep naar haar papa. “Toen ik beneden kwam en de brandweer opbelde, was het al te laat”, zucht Christophe. “Heel het dak werd weggeblazen. Een groot deel kwam terecht in de tuin van de buren, maar ook in mijn tuin ligt er veel afval. De brandweer is nu ter plaatse om een zeil boven onze lounge te leggen. We genoten zo van onze eigen sauna, jacuzzi en zeteltjes, die we pas twee jaar geleden in gebruik namen. En nu zitten we met deze tegenslag.”

Tegenslag blijft de familie Lammertin-Bruneel achtervolgen. Op vrijdagavond 12 juni 2020 kwam Christophe een zwaar verkeersongeval tegen in Rekkem. Omstreeks 17.30 uur vertrok hij met zijn bedrijfswagen van zijn werkgever Stow in Moeskroen naar zijn woning in Ingelmunster. Aan de kluifrotonde van het op- en afrittencomplex van de E17 op het grondgebied Rekkem stond er een kleine file door de avonddrukte. Een Roemeen in een Mercedes Viano merkte de file te laat op en reed achteraan in op de Volkswagen Golf van Christophe. Door de klap vloog ook zijn wagen vooruit tegen een BMW van een koppel uit Moeskroen. De drie voertuigen liepen zware schade op. Christophe werd met de dienst 112 overgebracht naar AZ Groeninge in Kortrijk. Hij liep o.a. vijf zware breuken op aan de rechterbovenarm. Negen maanden later is hij nog altijd aan het herstellen. “En nu deze tegenslag. Het mag echt waar stoppen”, besluit hij.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.