Buien van regen mogelijk, later zonniger

Bron: Belga

Vandaag vallen er mogelijks nog enkele buien. In de loop van de dag wordt het aan zee zonnig. In het westen van het land wordt het vandaag zo’n 9 à 10 graden.

Het is deze ochtend op de meeste plaatsen droog met nog enkele brede opklaringen. In het noordwesten en uiterste noorden is er meer bewolking en vallen er buien die mogelijks een winters karakter kunnen aannemen. In de loop van de dag wordt het vooral in het binnenland wisselend bewolkt met enkele lokale buien. Aan zee wordt het dan zonnig, zegt het KMI.

Koude nacht

Donderdagavond en volgende nacht wordt het droog met breder wordende opklaringen vanaf het noorden. De minima liggen rond het vriespunt in het centrum, bedragen 3 graden vlak aan zee, maar in de Ardennen liggen ze gemiddeld rond -2 graden.

Vrijdag blijft het droog en begint de dag met zon op de meeste plaatsen. In de loop van de dag ontwikkelt er zich in het binnenland stapelbewolking, die lokaal hardnekkig kan zijn. De maxima liggen tussen 5 graden in de Hoge Venen en 11 graden in het westen van het land.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.