Geen Temptation Island nodig : pinguïn heeft date te pakken dankzij datingsite

Redactie KW

Humboldt-pinguïn Presciosa, die zich vorige week registreerde bij Relatieplanet.be, heeft al meteen een match gevonden!

Begin april 2015 werden in Sealife twee pinguïns geboren. Uit een dna-test blijkt dat het gaat om een jongetje en een meisje, en om incest tegen te gaan, ging Sealife op zoek naar een geschikte partner. Humboldtpinguïns zijn immers met uitsterven bedreigd, dus is het levensnoodzakelijk dat de pinguïns een goede partner vinden.

Naar aanleiding van haar registratie op de datingwebsite wekte zij interesse van Humboldt-pinguïn Winny. Nu blijkt dat ze het over veel zaken eens zijn, volgens Relatieplanet.be zijn ze dan ook een perfect match. De pinguïns laten er geen gras over groeien en hebben meteen een datum uitgekozen om op date te gaan. Over de locatie bestond geen twijfel, gentlemen Winny trekt zijn smoking aan en komt vanuit Scheveningen naar… Blankenberge.

10 februari is de dag waarop het zal gebeuren. Preciosa trekt ondertussen alles uit de kast om de romantische date voor te bereiden. Tommy (broer van Presciosa) daarentegen trekt er op uit en bezoekt Sea Life Scheveningen in de hoop daar de liefde van z’n leven te ontmoeten.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.