"Door enkele klanten werd ik erop attent gemaakt dat er in het bos hier langs de weg iets eigenaardigs lag, precies een groot vel. Toen ik ging kijken, ben ik daadwerkelijk geschrokken. Op enkele meters van de hoofdingang van het Engelse kerkhof Wood Cemetery lag juist aan de ingang van het bos een hele hoop haar."

"Toen ik het nader onderzocht, bleek dat het ging om twee vellen van wilde zwijnen met de kop er nog aan. Hoe ze hier geraakt zijn, blijft momenteel een open vraag, want mij is niet bekend dat er hier wilde zwijnen leven. De vellen waren zorgvuldig afgestroopt, dus ik vermoed dat het vakkundig is gedaan. Misschien zijn het jagers die ergens anders de zwijnen geschoten hebben en, na ze gestroopt te hebben, de vellen hier te kijk hebben gelegd, wat toch een schande is. Hopelijk vindt men alsnog de daders, want wie doet nu zoiets", vertelt Johan ons.

Ondertussen heeft hij ook aangifte gedaan bij de politie en ook de gemeente zal worden verwittigd. Die doet wellicht het nodige om deze zaak op te lossen. Wie iets zou afweten van deze daad of iets gezien zou hebben in de laatste drie dagen langsheen de Lange Dreef, de straat die langs het Doelbos loopt, wordt verzocht om de lokale politie in te lichten.

(ZB)

"Door enkele klanten werd ik erop attent gemaakt dat er in het bos hier langs de weg iets eigenaardigs lag, precies een groot vel. Toen ik ging kijken, ben ik daadwerkelijk geschrokken. Op enkele meters van de hoofdingang van het Engelse kerkhof Wood Cemetery lag juist aan de ingang van het bos een hele hoop haar.""Toen ik het nader onderzocht, bleek dat het ging om twee vellen van wilde zwijnen met de kop er nog aan. Hoe ze hier geraakt zijn, blijft momenteel een open vraag, want mij is niet bekend dat er hier wilde zwijnen leven. De vellen waren zorgvuldig afgestroopt, dus ik vermoed dat het vakkundig is gedaan. Misschien zijn het jagers die ergens anders de zwijnen geschoten hebben en, na ze gestroopt te hebben, de vellen hier te kijk hebben gelegd, wat toch een schande is. Hopelijk vindt men alsnog de daders, want wie doet nu zoiets", vertelt Johan ons. Ondertussen heeft hij ook aangifte gedaan bij de politie en ook de gemeente zal worden verwittigd. Die doet wellicht het nodige om deze zaak op te lossen. Wie iets zou afweten van deze daad of iets gezien zou hebben in de laatste drie dagen langsheen de Lange Dreef, de straat die langs het Doelbos loopt, wordt verzocht om de lokale politie in te lichten.(ZB)