Vogelruilbeurs aan manege Kerstenburg is afgelast

© BB
Redactie KW

De 34ste vogelruilbeurs, die normaal gezien zou plaatsvinden op 27 september aan paardenmanege Kerstenburg op de hoeve van Valère Vandekerckhove, is afgelast. Aviornis heeft beslist dat er in geen enkele provincie een ruilbeurs mag plaatsvinden.

Het is een rampjaar voor het verenigingsleven, ook voor Aviornis, dé vereniging voor liefhebbers en kwekers van park- en sierwatervogels. De gezondheid van de liefhebbers gaat boven alles en ze willen niet de bron zijn van enige besmetting. Deze beurs lokte andere jaren altijd veel volk. Liefhebbers en leden kunnen hun vogels wel gratis adverteren op de website van Aviornis. Leden kunnen ook nog steeds gratis adverteren in het tijdschrift. Ook wie een vogel wil aanschaffen, kan de website raadplegen. Op die manier hoopt de organisatie de liefhebbers toch voldoende te informeren en te helpen. (KB)

Meer info bij voorzitters Marc Vanwildemeersch (051 20 92 36 marc.vanwildemeersch@telenet.be) en Frans Denys (059 26 64 00 – frans.denys@hotmail.com) of via de website www.aviornis.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier