Recreatiedomein Ter Borcht in Meulebeke wordt 40 jaar

Redactie KW

Voor de veertigste verjaardag van Recreatiedomein Ter Borcht organiseerde de gemeente en ‘t West-Vlaamse Hart verschillende activiteiten op het domein.

Zo werd er een gelegenheidscamping, een avondexcursie en een laatavond filmvertoning georganiseerd. Coco, een 3D gezinsfilm uit 2017, werd vertoond. Ook waren er nog andere activiteiten zoals kanovaren, circusinitiatie, kampvuurkoken, een workshop vuur maken en cluedo spelen tot boomklimmen, een deathride, een trollendorp bouwen, een bosspel, fietsparcours, strip- en vertelhoek en geocaching. De compostmobiel en sjoelbakfiets waren eveneens aanwezig.

De heemkring Mulenbeca zette een retrospectieve foto-expo van Ter Borcht op. De aanwezigen konden genieten van een avondbuffet met broodjes en soep. Op vanavond waren zo een kleine 1.000 mensen die naar het domein kwamen en enorm genoten. De camping was bezet met tentjes voor 460 overnachters. Morgenochtend kan er ook gewandeld worden om 7 uur en is er een ontbijt tussen 8 en 10 uur. Om 11 uur sluit dan de camping af.

(WD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier