Populaire Waar is Wally-wandeling met week verlengd

Remi en Jeanne Surmont aan het zoeken. © MV
Redactie KW

De herfstvakantie is de ideale periode om te gaan wandelen. Curieus Izegem stippelde daarom een leuke wandeling uit in en rond het Izegemse Blauwhuis. Kinderen en hun ouders en grootouders kunnen op zoek naar Wally. De wandeling is een enorm succes en wordt nu met een week verlengd.

Wie vandaag in en rond het Blauwhuispark vertoeft, zal heel wat wandelaars tegenkomen. De Waar is Wally-wandelzoektocht die Curieus Izegem organiseerde, is een enorm succes. De lockdown en het mooie weer zorgen ervoor dat de mensen allemaal massaal buiten willen en een leuke wandelzoektocht als deze is daar ideaal voor.

Win een prijs

Wie deelneemt, koopt op voorhand een formulier in een krantenwinkel. Dat kan bij Boetiek Snoepy in de Schoolstraat, bij Krantenwinkel Eclips in de Meensesteenweg, in de Centra in de Baronstraat en bij Skoebidoe in de Hogestraat. Een formulier kost 1 euro. Kinderen gaan op zoek naar meer dan 15 Wally’s en noteren de namen van de Wally’s op het formulier. Aan de volwassenen is ook gedacht, zij krijgen telkens een vraag voorgeschoteld. Na afloop kan je het formulier bussen bij één van de bestuursleden en misschien win je wel een prijs. (MV)

De tocht start op de parking van de Izegemse brandweer en eindigt ook daar weer, je loopt ongeveer 2,5 kilometer en komt onder meer door het Blauwhuispark. De wandeling wordt verlengd tot zondag 15 november.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier