Je zoekt elf verborgen schatten en vormt er op het einde een zin mee. Wanneer je de schat gevonden hebt, dan leg je die mooi terug op de plaatst waar je die gevonden hebt, zo is het voor iedereen leuk. Deze zoektocht start op de P-Beisbroek aan de Diksmuidse Heirweg, de wandeling is 4.5 km.

Deze route wandel je best met de gedownloade route op je smartphone of GPS-toestel. De wandeling kan je hier gratis afhalen.

De schatten zullen er liggen vanaf 1 december. Het antwoord kan je versturen naar pasar.gpsbrugge@gmail.com en dit tegen 28 februari 2021. Wie hulp nodig heeft of vragen heeft over hoe je de route moet downloaden, kan terecht op bovenstaande mailadres.

Je zoekt elf verborgen schatten en vormt er op het einde een zin mee. Wanneer je de schat gevonden hebt, dan leg je die mooi terug op de plaatst waar je die gevonden hebt, zo is het voor iedereen leuk. Deze zoektocht start op de P-Beisbroek aan de Diksmuidse Heirweg, de wandeling is 4.5 km.Deze route wandel je best met de gedownloade route op je smartphone of GPS-toestel. De wandeling kan je hier gratis afhalen.