Onze vrouw zoekt mensen die hun buren willen leren kennen

© AN
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Recent onderzoek wijst uit dat amper de helft van de Vlamingen zijn of haar buren bij naam kent. Datzelfde onderzoek toont ook aan dat zeker 60 procent dat graag anders zou zien. Daar willen wij met KW graag bij helpen.

Weet je dus niet wie die vriendelijke oudere man is die altijd de bal van de kinderen terug over het hek gooit als ze hem er weer eens over trapten? Durf je geen eitje vragen bij de buren omdat jullie na tien jaar elkaars naam nog altijd niet kennen? Misschien spreken je buren wel een andere taal? Of hadden jullie lang geleden kletterende ruzie over een tuinhuis dat te dicht bij de haag stond en wil je het nu graag bijleggen, maar weet je niet hoe?

Dan staat KW Kortrijk-Menen voor je klaar. Geef ons een seintje en wij komen wij langs met een fles wijn, een tolk of een olijftak. Zo leer je je buren kennen! Stuur een berichtje met jouw gegevens en je verhaal naar annelies.nollet@gmail.com en misschien ontdek jij binnenkort een nieuwe vriend(in) of zelfs de liefde van je leven, vlak naast de deur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier