De maximumtemperaturen liggen tussen 27 en 32 graden. 's Nachts zakken de temperaturen tot 15 à 20 graden. De intensiteit van de buien en de kans op onweer nemen dan ook af.

Ook vrijdag is het wisselvallig met enkele regen- of onweersbuien. De maxima liggen tussen 23 graden aan zee en in de Ardennen en 29 graden in de Kempen.

Het wisselvallige weer blijft ook zaterdag aanhouden. Het kan zwaarbewolkt zijn met buien en mogelijk ook onweer. De maximumtemperaturen liggen tussen 24 en 26 graden.

Zondag stijgt het kwik weer wat: de maxima gaan dan van 24 tot lokaal 30 graden. Zonnige perioden wisselen af met wolkenvelden, die in de loop van de dag toenemen vanuit het zuidwesten. 's Avonds trekken onweersbuien vanuit Frankrijk over ons land.

Ook maandag wisselend bewolkt met buien en maxima rond 25 graden in het centrum. Dinsdag brede opklaringen en wolkenvelden, met nog steeds kans op buien en dezelfde temperaturen. Woensdag neemt de kans op neerslag toe en gaat het kwik niet hoger dan 23 graden.

De maximumtemperaturen liggen tussen 27 en 32 graden. 's Nachts zakken de temperaturen tot 15 à 20 graden. De intensiteit van de buien en de kans op onweer nemen dan ook af.Ook vrijdag is het wisselvallig met enkele regen- of onweersbuien. De maxima liggen tussen 23 graden aan zee en in de Ardennen en 29 graden in de Kempen.Het wisselvallige weer blijft ook zaterdag aanhouden. Het kan zwaarbewolkt zijn met buien en mogelijk ook onweer. De maximumtemperaturen liggen tussen 24 en 26 graden.Zondag stijgt het kwik weer wat: de maxima gaan dan van 24 tot lokaal 30 graden. Zonnige perioden wisselen af met wolkenvelden, die in de loop van de dag toenemen vanuit het zuidwesten. 's Avonds trekken onweersbuien vanuit Frankrijk over ons land.Ook maandag wisselend bewolkt met buien en maxima rond 25 graden in het centrum. Dinsdag brede opklaringen en wolkenvelden, met nog steeds kans op buien en dezelfde temperaturen. Woensdag neemt de kans op neerslag toe en gaat het kwik niet hoger dan 23 graden.