Met die boodschap trokken ze eropuit naar Blankenberge, waar ze de hele dag actie voerden voor de blauwe planeet. "Ze zullen zo veel mogelijk mensen aanspreken om samen goed voor onze aarde te zorgen", zegt Regine Goeminne, directeur van het schooltje uit Nieuwmunster dat voor de gelegenheid dus op verplaatsing ging.

De actiedag werd muzikaal ingezet op het vernieuwde stationsplein in Blankenberge, daarna ging het richting de binnenstad voor een flyeractie. De kinderen gaven zelf ook het goede voorbeeld met een strandopruimactie.

(WK)

Met die boodschap trokken ze eropuit naar Blankenberge, waar ze de hele dag actie voerden voor de blauwe planeet. "Ze zullen zo veel mogelijk mensen aanspreken om samen goed voor onze aarde te zorgen", zegt Regine Goeminne, directeur van het schooltje uit Nieuwmunster dat voor de gelegenheid dus op verplaatsing ging. De actiedag werd muzikaal ingezet op het vernieuwde stationsplein in Blankenberge, daarna ging het richting de binnenstad voor een flyeractie. De kinderen gaven zelf ook het goede voorbeeld met een strandopruimactie.(WK)