Het incident gebeurde in de omgeving van de Kardinaal Cardijnlaan en de Oudstrijderslaan in Lendelede. Volgens de dierenarts was het zeker kwaad opzet en was het de bedoeling de poes te doden.

De arts kon het loodje gelukkig verwijderen via het gehemelte van de poes maar het is nog niet zeker of Ziva haar oog kan behouden. Het projectiel ging er immers dwars doorheen.

Veronique Banckaert, de eigenares is van Ziva, is nu op zoek naar de schutter die haar kat zwaar toetakelde. "Ik heb een klacht ingediend bij de politie" vertelt ze. "Als iemand enig idee heeft welke laffe persoon of beter gezegd dierenbeul er katten te lijf gaat met een loodjesgeweer, dan kan die terecht bij de politie."

De politie van Lendelede is te bereiken op het nummer: 051 33 77 70.

Het incident gebeurde in de omgeving van de Kardinaal Cardijnlaan en de Oudstrijderslaan in Lendelede. Volgens de dierenarts was het zeker kwaad opzet en was het de bedoeling de poes te doden.De arts kon het loodje gelukkig verwijderen via het gehemelte van de poes maar het is nog niet zeker of Ziva haar oog kan behouden. Het projectiel ging er immers dwars doorheen. Veronique Banckaert, de eigenares is van Ziva, is nu op zoek naar de schutter die haar kat zwaar toetakelde. "Ik heb een klacht ingediend bij de politie" vertelt ze. "Als iemand enig idee heeft welke laffe persoon of beter gezegd dierenbeul er katten te lijf gaat met een loodjesgeweer, dan kan die terecht bij de politie."De politie van Lendelede is te bereiken op het nummer: 051 33 77 70.