"Een tijdje geleden werd een dame uit de buurt aangevallen door wespen die er een nest hadden", vertelt buurtbewoner en gemeenteraadslid Davy Dewaele (CD&V-Eendracht). "De bevoegde dienst kwam langs om het nest te verwijderen, maar merkte op dat er op verschillende plaatsen nesten zijn, die ze niet gemakkelijk weg krijgen."

De gemeente laat alle wespennesten de komende dagen verdelgen en sloot het voetgangers- en fietsersweggetje voor alle veiligheid af. "Als de nadars weg zijn, wil het zeggen dat alle nesten verwijderd zijn", zegt Dewaele, die de burgemeester contacteerde om een waarschuwing te laten ophangen aan de dranghekken.

(PNW - GF)

"Een tijdje geleden werd een dame uit de buurt aangevallen door wespen die er een nest hadden", vertelt buurtbewoner en gemeenteraadslid Davy Dewaele (CD&V-Eendracht). "De bevoegde dienst kwam langs om het nest te verwijderen, maar merkte op dat er op verschillende plaatsen nesten zijn, die ze niet gemakkelijk weg krijgen." De gemeente laat alle wespennesten de komende dagen verdelgen en sloot het voetgangers- en fietsersweggetje voor alle veiligheid af. "Als de nadars weg zijn, wil het zeggen dat alle nesten verwijderd zijn", zegt Dewaele, die de burgemeester contacteerde om een waarschuwing te laten ophangen aan de dranghekken. (PNW - GF)