De voorbije jaren vond de viswedstrijd altijd plaats in het Spiegelmeer in het park. Blauwalgen zorgen er echter voor dat het in het Spiegelmeer verboden is om te vissen. Dit jaar werd daarom geopteerd voor de Koninginnevijver.

Het was Oostendenaar Fernand Bonte die de wedstrijd won met 37,5 kilogram. Hij mag zich het komende jaar Koning van de Karpervissers Oostende noemen. Het podium werd vervolledigd door Georges Aerts met 28,4 kilogram en Hugo Lermineaux met 212 kilogram. Na de wedstrijd werden de leden zoals steeds getrakteerd op barbecue in hun lokaal Armenonville in Oostende.

(JRO)

De voorbije jaren vond de viswedstrijd altijd plaats in het Spiegelmeer in het park. Blauwalgen zorgen er echter voor dat het in het Spiegelmeer verboden is om te vissen. Dit jaar werd daarom geopteerd voor de Koninginnevijver. Het was Oostendenaar Fernand Bonte die de wedstrijd won met 37,5 kilogram. Hij mag zich het komende jaar Koning van de Karpervissers Oostende noemen. Het podium werd vervolledigd door Georges Aerts met 28,4 kilogram en Hugo Lermineaux met 212 kilogram. Na de wedstrijd werden de leden zoals steeds getrakteerd op barbecue in hun lokaal Armenonville in Oostende.(JRO)