De druiven Sieger werden op het Heuvellandse wijndomein geoogst. "Sinds de opstart van het wijnbouwbedrijf in 2004, is dit pas de tweede keer dat er al in augustus wordt geplukt. De druiven Chardonnay, Pinot Gris en Pinot Noir zullen in de tweede helft van september worden geoogst, gemiddeld gezien is dit pas begin oktober", aldus nog de Westouterse wijnboer.

Het wijndomein Entre-Deux-Monts is ondertussen uitgegroeid tot 18 hectare en is bekend voor z'n witte en mousserende wijnen. Het produceert nu jaarlijks meer dan 100.000 flessen. Wijnbouwer Martin Bacquaert ondervindt een sterk groeiende interesse in de Heuvellandse wijnen bij toeristen en restauranthouders.

(MD)

De druiven Sieger werden op het Heuvellandse wijndomein geoogst. "Sinds de opstart van het wijnbouwbedrijf in 2004, is dit pas de tweede keer dat er al in augustus wordt geplukt. De druiven Chardonnay, Pinot Gris en Pinot Noir zullen in de tweede helft van september worden geoogst, gemiddeld gezien is dit pas begin oktober", aldus nog de Westouterse wijnboer. Het wijndomein Entre-Deux-Monts is ondertussen uitgegroeid tot 18 hectare en is bekend voor z'n witte en mousserende wijnen. Het produceert nu jaarlijks meer dan 100.000 flessen. Wijnbouwer Martin Bacquaert ondervindt een sterk groeiende interesse in de Heuvellandse wijnen bij toeristen en restauranthouders. (MD)