Afval gedumpt lang Eikendreef

© (Foto NS)
Redactie KW

Langs de Eikendreef werd er een berg afval langs straat gevonden die illegaal gedumpt werd. Personen die iets gemerkt hebben kunnen dit laten weten aan de gemeentelijke dienst. Er staan grote boetes op afvaldumping.

Voor velen zijn de dumpingen van afval een doorn in het oog. In een propere omgeving vertoeven is leuk en aangenaam om te wonen. Afval zomaar op straat gooien hoort daar zeker niet bij. Het is trouwens ten strengste verboden om afval te dumpen. Degene die het afval illegaal dumpt kan een hoge boete riskeren. Langs de Eikendreef werd er een berg afval gedumpt. Men heeft een sterk vermoeden dat dit gebeurde tijdens de nacht van vrijdag (7/08) en zaterdagmorgen (8/08).

Schepen van Milieu, klimaat en duurzaamheid Brecht Warnez (CD&V) reageert boos en tevens ontgoocheld: “Elke dag wordt gewerkt aan een propere natuur en propere gemeente. Als ik die berg afval ziet dan ben ik vol ongeloof. Dit afval werd gedumpt vlakbij een prachtig bosgebied. Zoiets kan echt niet.”

Wie iets gezien heeft of opgemerkt heeft kan dit laten weten naar de gemeente toe, via brecht.warnez@wingene.be of via een privébericht op de Facebookpagina van schepen Brecht Warnez.

(NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier