Mensen van ‘t Veld samenbrengen

Redactie KW

Staden In en om caf’t Paradijs in de Grote Veldstraat worden op zaterdag 22 en zondag 23 augustus de eerste Veldfeesten georganiseerd. Volgens secretaris Marc Bogaert is het de bedoeling om de mensen van ‘t Veld samen te brengen.

De vriendengroep die de Veldfeesten organiseren bestaat uit voorzitter Gabri Gevaert, secretaris Marc Bogaert en de bestuursleden Donald Desnijder, Andy Vandersyppe, Marc Beernaert en Danny Declercq. De feesten grijpen plaats in samenwerking met caf’t Paradijs.

“Het is de bedoeling om feesten te organiseren in de sfeer die rond caf’t Paradijs hangt”, vertelt Marc Bogaert. “Die sfeer kan omschreven worden met de woorden ambiance, gezelligheid en eenvoud.” De feesttweedaagse start op zaterdag 22 augustus om 18 uur met een optreden van een jonge rockgroep. Daarna volgt een travestieshow en is er nog een optreden van rockcovergroep ‘Bottled in Belgium’ voorzien. Een discobar zorgt voor de overige muzikale omkadering. Wie honger heeft, kan die stillen aan een frietkraam.

Op zondag 23 augustus kan er vanaf 10.30 uur genoten worden van een aperitiefje. Daarna kan er aangeschoven worden voor steak met frietjes en groenten. Er kan volontgegeten worden. De beide Stadense harmonie zorgen voor de nodige muzikale ambiance. Wie mee wil aanschuiven voor de steakmaaltijd, betaalt daarvoor 12,50 euro per persoon. Voor de kinderen worden er frietjes met een frikadel geserveerd. Daarvoor dient 6 euro per kind neergeteld te worden. Het zaterdagprogramma kost 5 euro, maar wie al ingeschreven is voor de steakmaaltijd op zondag, komt er op zaterdag gratis in.

De eerste Veldfeesten grijpen plaats op zaterdag 22 en zondag 23 augustus in een tent achter caf’t Paradijs in de Grote Veldstraat 128. Meer info en kaarten in caf’t Paradijs en bij de leden van de werkgroep.(BCH)

Secretaris Marc Bogaert : “We willen feesten organiseren in een sfeer die rond caf’t Paradijs hangt.” (Foto Jos)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.