Meester Snor lanceert oproep op Wingense gemeenteraad

Redactie KW

Tijdens de variarubriek gisteren op de gemeenteraad van Wingene kroop schepen Hedwig Kerckhove (CD&V) in de huid van ‘meester Snor’. Met zijn ludieke actie wilde hij de problematiek aankaarten van de wijzigingen in de ondersteuning van het kleuterwijs.

De tien punten op de agenda van de raad werden zonder veel vragen en discussie goedgekeurd. Van de vrijgekomen tijd maakte schepen Kerckhove daarna gretig gebruik van om wat extra aandacht te besteden aan de problematiek rond de geplande wijzigingen in de ondersteuning van het kleuteronderwijs. Voor de gelegenheid kroop hij in de huid van ‘meester Snor’ en bombardeerde hij zijn collega’s-schepenen en gemeenteraadsleden tot leerlingen van de kleuterklas, kwestie van op gepaste wijze aan inleving te doen. Het Wingense gemeentebestuur ging ermee akkoord om deze kwestie op de voet te volgen, om zeker te zijn dat de acht Wingense en Zwevezeelse scholen door de Vlaamse overheid niet benadeeld zullen worden. (KDV)

Lees het volledige gemeenteraadsverslag in de Krant van West-Vlaanderen (De Weekbode editie Tielt) van vrijdag 2 maart 2012.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.