Meense buurvrouwen voelen ‘drang’ om op de planken te staan

Redactie KW

Sylvie Declercq en Tine Ducatteeuw pakken uit met eigen voorstelling Drang op zaterdag 7 en zondag 8 december in De Magneet in Kortrijk.

Officieel heten ze Sylvie Declercq en Tine Ducatteeuw maar soms kruipen ze in een andere kunstige huid en dan kennen we hen als Tita Andronica en Tine Moniek. Deze zomer vonden de dames – die toevallig in dezelfde straat wonen – elkaar en voelden ze een drang om samen iets te gaan doen. Het resultaat heet Drang, over het verlangen naar lucht en adem.

Tine en Sylvie geven meteen mee dat Drang het beste omschreven kan worden als een alternatieve versie van een toneelwandeling waarbij de bezoekers geconfronteerd worden met verschillende kunstvormen.”De drang naar lucht en adem is de rode draad doorheen het evenement. Als toeschouwer ga je van de ene locatie naar de andere waar je telkens met een performer en zijn voorstelling geconfronteerd wordt.”

Drang op zaterdag 7 en zondag 8 december telkens om 19.30 uur, 20 uur en 20.30 uur in De Magneet, Vlaanderenkaai 9 in Kortrijk. Tickets kosten 10 euro, drankje inbegrepen. Inschrijven op drangnaar@gmail.com of via 0477 43 83 77.

(Lien)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, editie De Weekbode De Leie.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.