Wint een van deze drie West-Vlamingen een jaar gratis loon?

Dit zijn de 16 kandidaten die vanaf 2 december te zien zijn op Eén. (foto VRT)
Bert Vanden Berghe

Vanaf 2 december brengt Eén een kersvers seizoen van 1 jaar gratis met Thomas Vanderveken. Drie West-Vlamingen dingen mee naar de eindprijs.

Het basisconcept blijft hetzelfde: een bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz. 1 jaar gratis start met zestien kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

An uit Kuurne. (foto VRT)
An uit Kuurne. (foto VRT)

Onder de kandidaten zien we An (40) uit Kuurne. Zij werkt als operational risk manager bij de bank. Zij verhuisde voor de liefde naar Kuurne, waar ze getrouwd is met Bianca en plusmama is van twee dochters. An houdt van basketbal en lekker koken voor familie en vrienden.

Thomas uit Moorsele. (foto VRT)
Thomas uit Moorsele. (foto VRT)

Daarnaast zien we Thomas (23) uit Moorsele. Hij dompelt zijn studenten aan de UGent helemaal onder in de Italiaanse taal. Thomas gaat graag zwemmen, speelt tennis en spikeball. In zijn vrije tijd geeft hij ook Nederlands aan anderstaligen.

Vera-Maria uit Tielt. (foto VRT)
Vera-Maria uit Tielt. (foto VRT)

Tenslotte hebben we Vera-Maria (64) uit Tielt, een wandelend reclamebord voor de actieve gepensioneerde. Na veertig jaar in de modesector geniet zij nu van het leven. Vera-Maria schreef zich in in drie vrouwenverenigingen en zit in twee koren.

1 jaar gratis, vanaf 2 december om 20.40 uur op Eén.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.