Win een meet and greet met Boma en Marcske

© (Foto MD)
© (Foto MD)
Redactie KW

Tijdens de eerste week van de F.C. De Kampioenenzoektocht werden reeds meer dan 750 deelnemingsformulieren afgehaald. Voor de 10- tot 12-jarigen wordt er nu nog een extra wedstrijd aan verbonden.

Nog tot 31 juli kan men meefietsen of –wandelen tijdens de grote F.C. De Kampioenenzoektocht. In het eerste weekend werden reeds 500 deelnemingsformulieren opgehaald aan het tentje op de Grote Markt. “Ook de dagen erna was het een gezellig komen en gaan op de dienst Toerisme. Ondanks het tegenvallende weer van de jongste dagen, met erg veel regen en wind, is de interesse bijzonder groot. Zowel volwassenen (uit nostalgie) als gezinnen met kinderen vonden de weg naar de start. F.C. De Kampioenen spreekt een heel divers publiek aan. En de eerste deelnemers zijn alvast heel tevreden”, zegt schepen van Toerisme Klaas Verbeke (CD&V).

Wedstrijd in de wedstrijd

Nu ging ook een wedstrijd onder de Poperingse scholen van start. Klassen van het vijfde en zesde leerjaar strijden tegen elkaar in enkele ludieke opdrachten: van het zich verkleden en naspelen van een bekende scène, tot het ontwerpen van nieuwe voetbaltruitjes voor de Kampioenenploeg. Deze wedstrijd loopt tot aan het einde van het schooljaar. De hoofdprijs voor de kinderen is niet niets: een meet and greet met de echte Marcske en Boma!

“De stad Poperinge wil op deze manier wat extra animo brengen in de lagere scholen. Het voorbije schooljaar was noch voor de leerlingen, noch voor de leerkrachten evident. Op deze manier hoopt het stadsbestuur bij te dragen aan een spetterend einde van het schooljaar. De komende maanden volgen er nog enkele leuke acties. Hou dus de sociale media van Poperinge en www.poperinge.be/fcdekampioenen in de gaten”, aldus nog schepen Verbeke. (AHP)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.