West-Vlaming Wesley (20) grijpt naast winst in The Voice van Vlaanderen

Wesley Ngoto. © VTM
Tim Vansteelandt
Tim Vansteelandt Chef Nieuws

Wesley Ngoto uit Stavele bij Alveringem heeft naast de eindwinst gegrepen in The Voice van Vlaanderen. De 20-jarige West-Vlaming moest vrijdagavond tijdens de finale op VTM de duimen leggen voor winnares Louise.

Eén van de mooiste momenten van zijn leven, noemde Wesley Ngoto de finale van The Voice van Vlaanderen vooraf in een interview bij KW. Niemand had dan ook verwacht dat de jonge gospelzanger het zo ver zou schoppen in de populairste talentenjacht van het land, want tijdens de blind auditions draaide enkel Jan Paternoster zich om voor hem.

Grenzen verlegd

“Als ik zelf had mogen kiezen, dan had ik voor Mathieu Terryn van Bazart gekozen als coach. Maar ik ben buitengewoon blij dat het Jan geworden is. Samen met hem kan ik mijn grenzen verleggen”, zei de 20-jarige uit Stavele bij Alveringem in datzelfde interview.

En of Wesley grenzen verlegd heeft, want hij schopte het samen met Johan, Evert, Yente en Louise tot de grote finale van The Voice. Daar bleef het voor Wesley ook bij, want hij moest de duimen leggen voor winnares Louise. Geen West-Vlaamse opvolger dus voor Lola Obasuyi, de Oostendse die won in 2016.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.