Wendy, Conner en Ingeborg te gast in Het Huis

Wendy heeft uiteindelijk toegezegd op een deelname. (foto VRT)
Bert Vanden Berghe

Met Wendy Van Wanten, Conner Rousseau en Ingeborg pakt televisiemaker Eric Goens opnieuw uit met enkele interessante namen voor het nieuw seizoen van Het Huis.

Vanaf dinsdag 2 november graaft Eric Goens opnieuw vierentwintig uur lang in de ziel van acht bekende en intrigerende gasten in Het Huis. In het nieuwe, zevende seizoen leggen onder andere oud-wielrenner Eddy Planckaert, zanger Marco Borsato, presentator Mathias Coppens, sportanker Aster Nzeyimana en acteur Kevin Janssens hun ziel bloot.

Eric Goens pakt uit met een nu al ongetwijfeld boeiend seizoen. (foto VRT)
Eric Goens pakt uit met een nu al ongetwijfeld boeiend seizoen. (foto VRT)

Ook enkele West-Vlamingen maken hun opwachting: Vooruit-voorzitter Conner Rousseau, Ingeborg en ook Wendy Van Wanten. Na jarenlang aandringen heeft ze uiteindelijk toch toegegeven voor een uitgebreid interview. Het opzet is inmiddels welbekend: de gasten worden ontvoerd uit hun gewone leefwereld en verblijven 24 uur in Het Huis. Geen afleidingen, geen partners of kinderen, alleen de confrontatie met hun eigen leven passeert de revue. Van de sportkamer, over de kinderkamer en de fotokamer, tot de boomhut. Het Huis is voor de gast een confrontatie met zichzelf: soms keihard of verbijsterend, soms ontroerend of verhelderend.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.