Veeboer Cyriel Capoen uit Westvleteren voorgesteld in ‘Boer zkt Vrouw’

Cyriel Capoen uit Westvleteren waagt zijn kans. © VTM
Redactie KW

In de tweede aflevering van ‘Boer zkt Vrouw’ van zondag 13 maart werd de identiteit van de laatste drie boeren bekend gemaakt. Daaronder veeboer Cyriel Capoen uit Westvleteren.

Zo was de West-Vlaamse veeboer Cyriel Capoen (27) overdonderd door de aandacht. “De meisjes waren enthousiast, dat is al geestig. Ik was content, ‘t was in orde!” Vol enthousiasme legde hij de kandidaten het vuur aan de schenen met de vragenpot van Dina en dat resulteerde in best wel pittige antwoorden. Na de eerste kennismaking besloot Cyriel om zeven meisjes gelukkig te maken en samen met hen dit avontuur aan te gaan.

Knappe aardappelboer

© VTM

In Gingelom stond de 29-jarige Kim Biets oog in oog met een 40-tal dames die het wel zagen zitten om de knappe aardappelboer beter te leren kennen. Er waren zelfs West-Vlaamse dames die naar het verre Limburg waren afgezakt. Ze vielen massaal voor zijn charmes en Kim besloot uiteindelijk om met zeven meisjes verder te gaan. Als allerlaatste date koos Kim Carole uit. Een juiste zet zo blijkt, want beiden zijn volledig aangetrokken door elkaar. “De date veranderde al snel in een flirterig gesprek”, aldus Kim.

Knopen doorhakken

© VTM

Na een boeiende dag van daten moest ook Garry Sterckx (46) knopen doorhakken. Hij genoot zichtbaar van de aandacht. “Ik bloei opnieuw open en krijg terug een goed gevoel bij de liefde, die toch wel zoek was. Ik twijfelde of er nog liefde kon zijn voor mij.” Met wie hij verder wil om dit gevoel verder uit te diepen? Al zeker met Barbara die hij een ‘echte topvrouw’ vindt, en met nog 7 andere dames.

En hiermee zijn Elien en de vier overige boeren uit de anonimiteit gestapt en kunnen zij aan hun liefdeszoektocht beginnen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier