Tegenstander in ‘Snackmasters’ geschokt na tattoo van Dominique Persoone: “Vuile hond!”

Dominique Persoone krijgt een stevige opdracht voorgeschoteld. (foto VTM)
Bert Vanden Berghe

Op maandag 4 oktober strijdt Dominique Persoone voor het laatste finaleticket van ‘Snackmasters’. Daarbij haalt hij alles uit de kast om zijn tegenstander uit zijn lood te slaan.

In de tweede en laatste halve finale van ‘Snackmasters’ op maandag 27 september om 20u40 bij VTM schotelt Koen Wauters halve finalisten Dominique Persoone en Seppe Nobels een klein venijn voor: Duyvis Crac-a-Nut, pindanoten met een krokant, kruidig korstje met paprikasmaak. Dominique Persoone is één van de beste chocolatiers ter wereld en een absolute krak in zijn vakgebied. Maar Dominique volgde ook een koksopleiding en draait zijn hand niet om voor een zoute snack. Aan de andere kant van de ring: groentechef Seppe Nobels. In de kwartfinale won hij met zijn bioburger de verbeten strijd van Sofie Dumont.

Ruth Beeckmans proeft al eens... euh, professioneel voor. (foto VTM)
Ruth Beeckmans proeft al eens… euh, professioneel voor. (foto VTM)

Terwijl Seppe met zijn sous chef Xavier bij een Oosterse specerijenwinkel zijn ingrediënten gaat halen, kiezen Dominique en zoon Julius voor een industriële aanpak en doen zij hun inkopen bij een horeca groothandel.

Na een dag hard zwoegen, besluit Dominique er even de stekker uit te trekken en bezoekt hij zijn favoriete tattooeerder. Hij vereeuwigt namelijk alle grote momenten in zijn leven met een tattoo en daar hoort Snackmasters natuurlijk ook bij. Dominique laat een afbeelding van Seppe met daaronder ‘loser’ in zijn nek tatoeëren. Zoon Julius filmt het gebeuren en stuurt het door naar Seppe die vol ongeloof reageert: “Nee! Tu te fous de ma gueulle?! Dit kan niet, dat is bullshit! Godverdomme, vuile hond! Dat is gene gewone!” Of het ook een echte tattoo is of een slimme grap, zien we in de aflevering zelf.

<iframe allowfullscreen='' class='mc-embed' height='100%' mozallowfullscreen='' src='https://mychannels.video/embed/253755?autoplay=false&pip=false&single_play=true‘ style=’border: 0; position: absolute; left:0; top: 0; overflow:hidden;’ webkitallowfullscreen=” width=’100%’>

De zenuwen zijn strak gespannen tijdens de cook off in het Nederlandse Zaandam. Welke topchef maakt de beste replica van deze borrelnootjes met paprikasmaak? En wie stoot als laatste door naar de finale en staat volgende week tegenover Marcelo Ballardin voor de titel van ‘Snackmasters 2021′? We zien het op maandag 4 oktober om 20.35 uur bij VTM.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.