Stadens koppel trouwt in talkshow bij Gert Verhulst en James Cooke

Toby Drubbels en Eline Vandorpe beleefden een topavond in De Cooke & Verhulst Show. (foto Play4)
Toby Drubbels en Eline Vandorpe beleefden een topavond in De Cooke & Verhulst Show. (foto Play4)
Bert Vanden Berghe

Dinsdagavond beleefden Toby en Eline uit Staden een onvergetelijk moment op televisie. Zij traden in het huwelijksbootje in De Cooke & Verhulst Show. Eline had het geregeld als verrassing.

Het leek een nonchalante opmerking in het begin van de gloednieuwe talkshow van James Cooke en Gert Verhulst, of er iemand in de zaal zin had om te trouwen. Waarna een jonge dame haar vinger opstak. Haar verloofde Toby Drubbels dacht eerst dat het om een grap ging, maar toen bleek dat Eline Vandorpe wel degelijk op voorhand iets geregeld had. Niet veel later werden de twee in sneltempo klaargemaakt, compleet met trouwkleed en -kostuum. De twee waren verloofd sinds Valentijn. Begin februari werden ze ook de gelukkige ouders van een dochtertje, dus een huwelijk maakte het voorjaar van het jonge koppel wel compleet.

Ook de Stadense burgemeester was van de partij. (foto Play4)
Ook de Stadense burgemeester was van de partij. (foto Play4)

Gert en James hadden zelfs de Stadense burgemeester Francesco Vanderjeugd geregeld, die het huwelijk voltrok. Het koppel zei volmondig ‘ja’. Pommelien Thijs, bekend van de Ketnet-reeks #LikeMe en eveneens een studiogast, mocht een openingsnummer zingen als perfecte afsluiter.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.