Sharon uit Heule en Jaron uit Brugge wagen hun kans in First Dates

Volgt er een tweede date? Dat zie je dinsdag. (foto VRT)© VRT
Volgt er een tweede date? Dat zie je dinsdag. (foto VRT)© VRT
Redactie KW

Het First Dates-restaurant opende enkele weken geleden opnieuw de deuren op Eén. Dinsdag wagen Sharon Decavele (27) uit Heule en Jaron Verhaeghe (24) uit Sint-Kruis Brugge hun kans.

In First Dates gaan vrijgezellen uit heel Vlaanderen hun kans in de zoektocht naar ware liefde. Tijdens een coronaveilig en romantisch etentje met een zorgvuldig gekozen tafelgenoot, leren de singles elkaar beter kennen en laten ze dieper in hun hart kijken.

Dinsdag is het de beurt aan Jaron Verhaeghe (24) uit Sint-Kruis en Sharon Decavele (27) uit Heule. Jaron brengt zijn hond Yara mee naar het restaurant.

Zijn date Sharon heeft een nierziekte maar staat desondanks positief in het leven. “Ik ben niet zo’n ‘dater’, maar leg wel gemakkelijk contact. Ik ben zo iemand die zou praten tegen een hondje met een hoedje op”, glimlacht Sharon. Op relatiegebied legt ze de lat bewust hoog.

Nierdialyse

“Mijn ideale date aanvaardt me eerst en vooral zoals ik ben. Door mijn aandoening – de ziekte van Berger – lig ik drie keer per week aan de nierdialyse en ben ik veel bewuster gaan leven. Maar ook de wederzijdse aantrekking moet er zijn. Ik was heel nerveus voor mijn date met Jaron, tot ik hoorde dat hij uit West-Vlaanderen kwam. Het ijs was onmiddellijk gebroken.” (Wim Kerkhof)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.