https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Oostendse mondmaskerverkoper krijgt award voor ‘pechvogel van de week’ in Cooke & Verhulstshow

© JR
Jeffrey Roos
Jeffrey Roos Medewerker KW

Elke week kiezen Gert Verhulst en James Cooke tijdens de Cooke & Verhulstshow op Play4 de ‘pechvogel van de week’. De trofee ging tijdens de uitzending van donderdag naar Dirk Catteeuw uit Oostende. “Omdat de mondmaskerplicht is weggevallen en ik een mondmaskerwinkel heb in Oostende”, zegt de man lachend.

Dirk en dochter Jaimy baten zowel in Oostende als in Blankenberge een winkel uit waar alleen maar mondmaskers te verkrijgen zijn. Nu de mondmaskerplicht zo goed als helemaal opgeheven werd, blijft Dirk met een stock van bijna 100.000 mondmaskers staan. Reden genoeg voor Gert en James om de trofee aan Dirk toe te kennen.

Mooi meegenomen

“Ik was uiteraard verrast toen men mij belde met de vraag of ik een filmpje wil inspreken om die tijdens de uitzending te tonen”, zegt Dirk. “Nochtans voel ik mij geen pechvogel. We hadden dit sowieso ingecalculeerd. De bedoeling is om de lederwaren die we doorgaans op de markten verkopen, te gaan verkopen in de winkel. De werken ter uitbreiding van de winkel zijn ondertussen gestart. Ik heb Gert en James bedankt om de award aan mij toe te kennen. Elke vorm van reclame is meegenomen zeker.” (lacht)

(JRO)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.