https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Oostends huis klaar voor ‘De Vuilste Jobs’

Tim en Annelies van Clean2Invest. (Foto VTM 2)
Tim en Annelies van Clean2Invest. (Foto VTM 2)
Redactie KW

Op VTM 2 kan je op maandag 15 maart kijken naar De Vuilste Jobs van Vlaanderen. Daarin zien we hoe een Oost-Vlaams schoonmaakbedrijf een vervuild huis in Oostende komt opruimen.

Het schoonmaken van zwaar vervuilde huizen met achtergelaten etensresten, het reinigen van overvolle mobiele toiletten op parkings en het bestrijden van ratten- en kakkerlakkenplagen. Het is geen job als een ander. Ook al wil niemand het doen, toch moet iemand het doen. In de nieuwe realityreeks ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ volgt VTM 2 vanaf maandag 15 maart verschillende Vlamingen die als professionele cleaners beginnen waar anderen geen begin zien en vaak de meest hallucinante situaties meemaken.

In het programma worden verschillende mensen gevolgd, waaronder Annelies (41) en Tim (40) uit Belsele. Ze zijn een ex-koppel en runnen samen het schoonmaakbedrijf Clean2Invest. Als partners in crime richten ze zich op het gebruiksklaar maken, opruimen en schoonmaken van woningen die soms zwaar vervuild zijn. Ook al hadden ze allebei een andere carrière in het verleden, het was een uitgemaakte zaak dat dit hun toekomst werd.

In de aflevering van vanavond wordt het koppel verwacht in een huis aan de kust. Daar werd de politie opgebeld nadat er vuil van onder de voordeur naar buiten kwam. De vrouw die er leefde, werd gevonden op een grote berg afval. Een hele klus voor het koppel. Al zijn ze wel meer gewend.

“Ooit was er een huis waarin een man woonde die vijf jaar geen toilet had. Hij deed zijn behoefte in doosjes en het hele huis stond vol. Je moet tegen een stootje kunnen in onze sector.”

‘De vuilste jobs van Vlaanderen’, op maandag 15 maart om 22.30 uur op VTM 2.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.