Nuria uit Blind Getrouwd wordt ‘blind gedropt’ in een gezin (en krijgt vier dochters cadeau)

Het gezicht van Julie en Nuria spreekt boekdelen... © VTM
Bert Vanden Berghe

Op woensdag 13 april duikt Nuria uit Blind Getrouwd op in… Welkom in de Familie op VTM, waar ze een week het leven van een wellnessuitbaatster overneemt.

En bij dat nieuwe leven krijgt ze een gezin met een man en maar liefst vier tienermeisjes cadeau. “In mijn hoofd zijn tienermeisjes gelijk aan drama en ik heb er vier. Dat is dus gelijk aan drama maal vier. En een man zonder haar, dat ben ik ook niet gewoon”, lacht Nuria. Het avontuur van Nuria start in pure chaos wanneer Julie Van den Steen haar met de hulp van zoontjes Victor en Théodore komt ontvoeren…

Slaagt Nuria er in om uit te vissen wie de échte Kelly is?
Slaagt Nuria er in om uit te vissen wie de échte Kelly is? © VTM

Doorheen de week ontpopt Nuria zich tot wellness uitbaatster en runt ze ook haar nieuwe gezin zoals Kelly dat zou doen. Al zijn er wel grenzen… “Ik zou er wel tegenop zien als ik in haar bed zou moeten slapen samen met haar partner. Ik snurk hé!”, lacht Nuria. En er staat Nuria nog een speciale verrassing te wachten, zo viert ze als nieuwe Kelly onverwacht haar eigen verjaardag. “Ooh, ben ik jarig vandaag? Wat een verwennerij hier allemaal, ik voel mij echt als de queen”, vertelt Nuria. Speciaal voor de gelegenheid krijgt Nuria zelfs een compleet andere look aangemeten door haar nieuwe dochter, met tranen tot gevolg… Aan het einde van het avontuur is het tijd voor de ontknoping. Sprokkelde ze genoeg informatie en slaagt ze erin om de juiste Kelly uit een line-up van 5 mogelijke Kelly’s te halen?

Welkom in de Familie, op woensdag 13 april om 20.35 uur bij VTM.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.