https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Middelkerke gastheer voor eenmalige reünie Tien om te Zien

Anne De Baetzelier en Willy Sommers presenteren ‘Tien Om te Zien live anno 2021’ in Middelkerke. © VTM
Paul Bruneel

Dat ‘Tien om te Zien’ na al die jaren nog altijd heel wat fijne gevoelens oproept bij het grote publiek, werd duidelijk na de heruitzendingen op VTM. En dat zorgt ervoor dat de tv-show nog één keer terugkomt in een liveversie anno 2021. De dijk van Middelkerke wordt de exclusieve gastlocatie voor deze ‘Tien om te zien’-reünie.

De voorbereidingen bij VTM zijn volop aan de gang en heel binnenkort zullen alle details over de liveshow worden bekendgemaakt. Nu al is zeker dat de presentatie opnieuw zal gebeuren door Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Artiesten van vroeger en nu zullen hun opwachting maken op het Tien om te Zien-podium.

Zomernostalgie

Het muziekprogramma Tien om te Zien kende jaren terug heel wat bijval in Blankenberge en trok iedere week tal van Vlaamse muziekfans. Schepen voor Toerisme Tom Dedecker is fier dat Middelkerke nu werd uitgekozen als gastlocatie voor de reünie.

“We zullen met dit topevenement de zomer van 2021 op gepaste wijze uitwuiven in Middelkerke. Tien om te Zien is absolute zomernostalgie. We zijn blij dat we dit aan zowel onze inwoners als de vakantiegangers kunnen aanbieden.”

“Het exacte tijdstip van opname en uitzending op televisie wordt nog bekendgemaakt, maar ik kan wel al meegeven dat het op het einde van de zomer zal zijn.”

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.