https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Melkveehouder Cyriel (27) hoopt de liefde te vinden met Boer zkt Vrouw

Cyriel woont in Westvleteren samen met zijn ouders en 450 koeien, maar toch is er nog een plekje vrij voor een leuke vrouw. © DPG Media
Phebe Somers

In het VTM-programma Boer zkt Vrouw gaan Dina Tersago en Ann Lemmens op zoek naar de ideale partner voor een handvol Vlaamse boeren en boerinnen. Nog voor de opnames van het volgende seizoen van start gingen vond groenteboer Tomas onverwachts de liefde, waardoor er een plekje vrijkwam. Nu blijkt dat dit wordt ingevuld door Cyriel Capoen (27), een melkveehouder uit Westvleteren.

Samen met zijn ouders baat Cyriel een boerderij in Westvleteren uit die de thuis vormt voor 450 koeien. Daarnaast kweken ze ook aardappelen, gras en maïs voor de koeien, wortelen en suikerbieten. Wie geen zin heeft om zich ook helemaal onder te dompelen in de boerenstiel kan zich toch aanmelden, want Cyriel zoekt niet noodzakelijk een vrouw die actief meewerkt in de boerderij. Wél benadrukt hij dat het belangrijk is dat zijn nieuwe vlam begrijp dat de dieren en gewassen altijd op de eerste plaats komen wanneer dat nodig is.

Blind date

Dit seizoen wordt er een extra dimensie aan het liefdesavontuur toegevoegd: bij de voorstelling van de boeren worden deze namelijk niet volledig in beeld gebracht. Vrouwen die een brief schrijven gaan dus vooral af op de gesprekken die Cyriel voert met Dina en wat zijn familie over hem vertelt. Volgens hen is hij een vriendelijke en goedlachse jongen.

Ik ben geen playboy, zeker niet. Een knuffelbeer? Ja, misschien wel. Een goedlachse knuffelbeer, dat is het!

Al twee jaar single, af en toe op date geweest, maar voorlopig nog niet de ware tegengekomen. Zijn ideale match staat net als hij positief in het leven en is graag actief bezig. Qua uiterlijk heeft hij niet echt een type, maar hij zoekt vooral iemand die open minded is en graag nieuwe dingen ontdekt.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.