https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Karl Vannieuwkerke strijkt met Vive le Vélo neer in Brugse en Kortrijkse schouwburg

Karl Vannieuwkerke.© VRT
Karl Vannieuwkerke.© VRT
Annelies Nollet
Annelies Nollet medewerker KW Kortrijk-Menen

Topnieuws voor de wielerliefhebbers. Vive le Vélo strijkt neer in Kortrijk en Brugge. Gastheer Karl Vannieuwkerke zet vanaf vandaag vier dagen lang zijn tafel op prachtige locaties waar dat in normale omstandigheden onmogelijk is. Vanavond is dit Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge en woensdag de Schouwburg in Kortrijk.

Ook dit jaar kun je op Eén kijken naar een speciale voorjaarseditie van Vive le Vélo om de smaak op te wekken voor de Ronde van Vlaanderen. Presentator Karl Vannieuwkerke slaat zijn tenten op in allerlei Vlaamse cultuurtempels. Elke dag ontvangt hij drie gasten.

Maandag strijkt hij neer in de Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge, dinsdag bij Opera Ballet Vlaanderen vanuit de balzaal Lully in het operagebouw van Gent, woensdag in de Schouwburg van Kortrijk en donderdag in De Roma in Antwerpen.

Wannes Cappelle

Zo steekt Vive le Vélo, Leve de Ronde de Vlaamse wielersport – letterlijk – in een cultureel jasje. Elke avond nemen drie sportieve gasten plaats aan tafel. Wannes Cappelle zorgt voor de muzikale noot.

Maandag komen Bram Tankink, Wouter Deboot en Renaat Schotte langs in Brugge. Eddy Planckaert, José De Cauwer en Hennie Kuiper mogen woensdag hun zegje doen in de Kortrijkse schouwburg.

Toeschouwers zijn door de ondertussen reeds gekende coronamaatregelen helaas niet toegestaan.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.