Kapen West-Vlamingen laatste finaletickets voor Belgium’s Got Talent weg?

MTJ hoopt de jury (en de kijker) van hun sokken te blazen. (foto VTM)
Bert Vanden Berghe

Vanavond, op vrijdag 12 november, is het de beurt aan de laatste acht halve finalisten van Belgium’s Got Talent op VTM. Zullen er ook nog West-Vlamingen doorstoten naar de finale?

De live finale van Belgium’s Got Talent is in zicht. Vorige week kon de unieke burlesque act van Zoe Bizoe de jury het meest bekoren en kreeg bovendien ijsschaatser Dennis de gezamenlijke Golden Buzzer van de jury. Bij de start van de laatste studioshow onthullen hosts Laura Tesoro en Koen Wauters welke finalist kijkend Vlaanderen daar nog aan toevoegt. Verder zijn er nog een aantal kandidaten die hun opwachting maken.

  • MTJ (18 tot 26 jaar uit Kortrijk): Ook het trio Morgane, Tuur en Jean Louis kregen de Golden Buzzer van het publiek. Voor de halve finale bedachten ze een moderne choreografie over de duistere periode van de coronapandemie, al gaat hun dans vooral over hoop. Hier lees je hoe ambitieus ze zijn.
  • Julie & Wout (11 jaar uit Izegem): Beste maatjes Julie en Wout brengen al dansend een prachtig hartverwarmend verhaal rond liefde en vriendschap op de tonen van ‘Ik heb je lief‘ van Maan. Je leest hier een interview met het jong talent.
  • De Toâpe Geraapte (38 tot 57 jaar uit Torhout): De muzikale tijgers van de Toâpe Geraapte zorgen voor de komische noot. Tijdens de audities zaten ze nog in hun boot, vanavond vallen ze er uit en nemen ze de kijker mee naar de bodem van de zee. Hier lees je het verhaal achter de eigenzinnige groep.

Belgium’s Got Talent, op vrijdag 12 november om 20.35 uur bij VTM.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.